Po raz pierwszy w nowej wersji forum?
Pamiętaj, że musisz wygenerować nowe hasło. Wejdź do zakładki "Zaloguj się" w prawym górnym rogu, następnie kliknij na link "Zapomniałem hasła", podaj nazwę użytkownika LUB adres e-mail jaki posiadałeś na starym forum. Na email otrzymasz link do strony gdzie przypisane zostanie nowe hasło. Wszystkie hasła ze starego forum zostały zrestartowane (nie było możliwości przeniesienia starych haseł do nowej wersji forum).
Pamiętaj, że musisz wygenerować nowe hasło. Wejdź do zakładki "Zaloguj się" w prawym górnym rogu, następnie kliknij na link "Zapomniałem hasła", podaj nazwę użytkownika LUB adres e-mail jaki posiadałeś na starym forum. Na email otrzymasz link do strony gdzie przypisane zostanie nowe hasło. Wszystkie hasła ze starego forum zostały zrestartowane (nie było możliwości przeniesienia starych haseł do nowej wersji forum).
Problemy techniczne
Napisany 29.02.2008, 22:57
Kamo napraw http://www.przemo.or...pic.php?t=53116,postdays,0,postorder,asc,start,0
Bo musieliśmy sobie poradzić bez Ciebie.
Napisany 04.03.2008, 17:13
Chce dodać post i coś takiego mi wyskakuje
Could not connect to smtp host : 0 :
I jeszcze jedno dziś od 2 godzin nie można było się dostać na forum... :| :roll: , a jak się dostałem to posta nie mogę napisać :|
#4 Guest__*
Napisany 04.03.2008, 17:28
Dzisiaj niestety mogą występować problemy z połączeniem się ze stroną (czasem trzeba parę razy odświeżyć aby strona się włączyła). Jest to spowodowane zmianą serwerów DNS, a co za tym idzie jeszcze nie wszystkie lokalne serwery DNS mają informację o nowych adresach DNS i próbują się łączyć ze starym serwerem DNS. Za parę godzin wszystko powinno wrócić do normy.
Napisany 04.03.2008, 19:40
Kamo naprawiłeś ten błąd co napisałem wyżej?
I jak z nowym skryptem forum o którym kiedyś pisałeś?
#9 Guest__*
Napisany 30.03.2008, 02:47
Uwaga do godzin popołudniowych może być problem z odczytaniem niektórych postów (zwłaszcza napisanych przed liestopadem 2006r). Zamiast treści postu wyświetli się 0. Naprawie to jak tylko dostane backup od home.pl. Pracują od 10 więc myśle że koło 12 wszystko wróci do normy.
Napisany 22.01.2009, 22:26
Nie wiem czy to dibre miejsce, ale napisze.
Więc:
Nie moge wysłać więcej załączników, wysłałem już kilka, a teraz nie moge go dodać.
Jak klikne na "Dodaj załącznik" to pokazóje mi się zdanie żebym się skontaktował z moderatorem, bo jakiś limit załączników przekroczyłem.
Nie wiem o co z tym chodzi, proszę o pomoc.
Napisany 23.01.2009, 16:04
Dla każdego użytkownika jest ograniczona ilość miejsca na załączniki. Nie wiem po co ta opcja tu jest włączona, tylko transfer traci na tym. :roll:
Napisany 24.05.2009, 12:57
Mam pewien problem. W sumie nie przeszkadza w użytkowaniu forum, ale trochę irytuje :roll:
Za każdym razem, gdy ktoś napisze w dziale Na luzie, wyskakuje mi wiadomość, że ktoś napisał w dziale Wasze testy, chociaż od marca nikt tam nie pisał. Kiedy przeczytam post w Na luzie problem znika...
U was też coś takiego wyskakuje, czy to tylko ja mam taki problem?
Jakby dało się to jakoś łatwo naprawić to byłoby fajnie :)
U was też coś takiego wyskakuje, czy to tylko ja mam taki problem?
Jakby dało się to jakoś łatwo naprawić to byłoby fajnie :)

Zaloguj się
Multi cytowanie