Silnik: pojemność, 2,0 TDI , 143 ps
Rok Produkcji: nusia 2010 8)
Wersja Wyposażenia: STYLE
Elementy Wyposażenia: tempomat, szybę czołową z izolacją akustyczną i zielonym pasem przeciwsłonecznym, automatycznie przyciemniające się lusterko wsteczne, czujniki parkowania z tyłu, regulację podparcia kręgosłupa lędźwiowego w przednich fotelach oraz układ monitorowania ciśnienia w ogumieniu. W samochodzie jest też 8 głośników, a kierownica i rękojeść dźwigni zmiany biegów pokryte są skórą. Wnętrze ozdobiono aluminiowymi dodatkami w kolorze szarym "Vulcano".
Okres użytkowania: Jak na razie jedyne 50km , ale raczej tego będzie więcej
Spalanie:
Ciężko powiedzieć , jak na razie za mało jeździłem , jednak podczas tych 50km komputer pokazał 5.9 l/100km
Silnik:
Silnik to naprawde fajne cacko , wkręca się ochoczo na obroty (4500tyś obr.
Zawieszenie:
Auto i jego zawieszenie jest juz od lat dobrze znane , tak więc śmiało mogę napisać że zachowuje się poprawnie i przewidywalnie. Komfort super (na 17`) trzymanie drogi barzdo dobrze.
Wnętrze:
No trudno tu coś nowego napisać , generalnie śmiało można skopiować opis A4 z przed kilku lat. Jednak jak dla mnie to jest olbrzymi plus. Wykonanie wreszcie jest na wysokim poziomie tak jak i ergonomia . No może przy ciut nudnie (na pewno w porównaniu z choćby Mondeo lub Insignia)
Awaryjność:
BRAK
Plusy
Sprawdzona od lat konstrukcja , wykonanie i materiały na bardzo wysokim poziomie , przystępna cena , nowoczesny silnik , ciekawy design na zewnątrz , oryginalność ,
Minusy
Brak automatycznej skrzyni biegów DSG (jak na razie) , Sprawdzona od lat konstrukcja , mało miejsca w środku , mało ciekawy design w środku
Podsumowanie:
Myślę że jest to idealne auto dla przedstawiciela/managera. Stosunek jakości do ceny jest tutaj bardzo korzystny. Jeśli więc szukasz nowego auta które nie do końca spełnia twoje wymagania ale przy tym jest "politycznie poprawnym wyborem" to tutaj dostaniesz samochód który nie powinien cię zawieść. Jednak proponuje rozważenie zakupu tego pojazdu na nie dłuższy okres niż 2-3 lata , w innym wypadku na pewno się on tobie znudzi.
Zdjęcia jak dotrze do mnie mój egzemplarz (jeszcze go nie kupiłem)

Zaloguj się

Multi cytowanie